Locatie & route


Locatie & route

Cinema De Keizer ligt pal in het centrum, in de Neerstraat 11 in 8810 Lichtervelde.

Cinema De Keizer ligt in het hartje van West-Vlaanderen, tussen Brugge en Roeselare.

De Neerstraat is een smal éénrichtings-straatje vlakbij het Kerkplein en de Marktplaats, waar heel wat parkeerplaatsen zijn. Autobussen kunnen best tot op het Kerkplein rijden, op amper 30 meter van de ingang van Cinema De Keizer.

Met de auto
– Kom je uit de richting van Gent? Volg de E40 tot in Brugge en neem de E403 richting Kortrijk. Neem afrit 9 (Lichtervelde) en sla rechtsaf. Na 1,5 km opnieuw rechtsaf richting Lichtervelde. Sla links af aan restaurant Hong’s Garden, neem daarna de eerste straat rechts en je bent in de Neerstraat. Parkeren kan op het Kerkplein vlakbij.
Bekijk de route: http://goo.gl/maps/IGyhZ

– Kom je vanuit Kortrijk? Volg de E403 tot afrit 9 (Lichtervelde) en sla linksaf. Na 1,5 km slaat u rechts af richting Lichtervelde. Sla links af aan restaurant Hong’s Garden, neem daarna de eerste straat rechts en je bent in de Neerstraat. Parkeren kan op het Kerkplein vlakbij.
Bekijk de route: http://goo.gl/maps/S6UsJ

Met de trein
– Het station van Lichtervelde heeft een rechtstreekse verbinding met Brugge, Kortrijk en Gent. Na een goede 10 minuutjes wandelen ben je al bij Cinema De Keizer (volg de Statiestraat tot aan de Neerstraat).
Bekijk de wandelroute: http://goo.gl/maps/SWpw5

– Op weekdagen kan je aan het station van Lichtervelde (busperron 2) ook Bus 73 nemen richting Tielt, en afstappen aan de eerste halte ‘Astridlaan’, op 50 meter van de Neerstraat. (13u40, 15u40, 16u40, 17u45).
Bekijk de bus- en wandelroute: http://goo.gl/maps/IFYj9