Cinema De Keizer bouwt verder aan de toekomst!

?Waarom precies? Wel, de afgelopen 7 jaar hebben al onze verwachtingen overtroffen. Een goed half jaar na het overlijden van Agnes konden we de deuren terug openen. De cinema werd opnieuw in de harten gesloten van Lichterveldenaren, cinemaliefhebbers, nostalgische zielen en talloze jonge families. We voelen dat het bijzondere verhaal van Cinema De Keizer nog steeds veel mensen met elkaar verbindt. Ook kregen we doorheen de jaren steeds meer aanvragen voor fotoshoots, bedrijfsfeesten, fundraisers voor lokale organisaties tot muzikale optredens met Belgische topartiesten. We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor onze tienduizenden bezoekers, alle mensen die ons steunden, en de ontelbare vrijwilligers en supporters die mee aan de weg hebben gebouwd.

?Ondanks deze fantastische rit, vinden we dat de tijd rijp is om dit verhaal een nieuwe wending te geven. We hebben in die 7 jaar getoond dat een warme en toegankelijke dorpscinema nog steeds relevant is. En er werden dankzij een aantal ingrijpende renovaties voor en achter de schermen belangrijke stappen gezet in het behoud en de heropwaardering van het bijzonder eeuwenoud pand. Dankzij die rijke geschiedenis konden we zelfs een permanente tentoonstelling opbouwen, die je in een tijdmachine naar bijna 100 jaar geleden terugstuurt.

?Onze grootste wens is dan ook dat Cinema De Keizer ook de volgende tientallen jaren een plek blijft waar we jonge kinderen blijven verbazen, filmliefhebbers laten genieten en nog meer mensen terug katapulteren in de tijd. Dààrom vinden we het dus tijd voor de volgende stap in het verhaal van Cinema De Keizer.

⛄️En omdat we de toekomst van onze cinema zo belangrijk vinden, willen we hiervoor ook niet over één nacht ijs gaan. Daarom hebben we beslist om tijdelijk – en voorlopig – enkel de deuren te openen tijdens de wintervakantie en de krokusvakantie van 2020. Zo kunnen we onze energie en tijd steken in wat er de volgende 5, 10 en 15 jaar moet en kan gebeuren in Cinema De Keizer. Alle filmcheques en abonnementen blijven uitzonderlijk geldig tot eind 2020.

?Wil je als eerste weten wat de volgende stappen zijn in ons nieuw verhaal? Like dan onze Facebookpagina op www.facebook.com/cinemadekeizer!